Magda Gessler dokonuje prawdziwej rewolucji w restauracji w Czerwionce

0
77

,,Kuchenne rewolucje’’ tym razem odbyły się w restauracji ,,Helios’’ w Czerwionce-Leszczynach. Obecnie lokal ten funkcjonuje pod nazwą ,,Po prostu stołówka’’.

Właściciele restauracji ,,Po prostu stołówka’’ są zachwyceni rewolucją, którą przeszedł  ich lokal, ale także życie osobiste. Magda Gessler zaproponowała wprowadzenie do karty menu wspaniałe dania: gulasz po węgiersku, schab cielęcy, masło rybne, deser ze śmietany oraz prawdziwy hit – spaghetti po śląsku. Emisja programu odbyła się 12 kwietnia. Magda Gessler odwiedziła restaurację w Czerwionce w grudniu. Rewizyta restauratorki w lokalu po czterech tygodniach potwierdziła sukces przeprowadzonej rewolucji.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Please enter your comment!
Please enter your name here